Facebook Recensies

  positive review  Toos is een super lief mens met een prachtige nieuwe studio aan huis. Er zijn veel verschillende mogelijkheden qua achtergronden. Er is een windmachine, wat fantastisch is als je lang haar hebt, of een “wapper”jurk draagt! We zijn ontzettend blij met de gemaakte foto’s.

  Ursula Doop Avatar Ursula Doop
  15 05 2021

  positive review  Toos is een fotograaf waar al je ideeën welkom zijn en niks te gek is! Een vrouw met veel geduld, liefde en passie voor wat ze doet en vooral veel gezelligheid... Ik heb al meerdere shoots bij Toos mogen doen; zwangerschap (studio en lifestyle), newborn, cakesmash/birthday buiten en portfolioshoots ervaring en elke weer is het resultaat prachtig ❤️ Een aanrader voor iedereen! Liefs Amanda

  Amanda Muthert Avatar Amanda Muthert
  05 05 2021

  positive review  Lieve, geduldige fotograve met veel passie voor haar werk. Ik ben samen met mijn 5 Kids geweest bij Touchet Fotografie. Wij zijn superblij met de foto's en komen zeker terug. Portret foto's zijn onwijs mooi geworden.!!

  Fadoua Taibi Avatar Fadoua Taibi
  01 05 2021

  positive review  Wat een leuke en lieve fotograaf 😊 ze heeft top tips gegeven aan me dochter Jaydah 👌zeker een aanrader ook wij gaan snel weer shooten bij Tooske.

  Angela Patuel Avatar Angela Patuel
  01 05 2021

  positive review  Toos is een topfotograaf! Super lief en een kunstenaar met haar camera. Wij hebben een 4 generatie shoot gehad en zijn super blij met het eindresultaat.

  Viona Van Duijn Avatar Viona Van Duijn
  01 05 2021

  positive review  top fotograaf, raad het iedereen aan. maakt zeer mooie foto's. en heel belangrijk stelt je heel snel op je gemak en geeft je top aanwijzingen.

  Margareth Wulz Avatar Margareth Wulz
  16 12 2020

  positive review  Toos is een erg vriendelijke dame en die ruim de tijd voor je neemt !!!. ze stelt je erg op je gemak en er is ruimte voor eigen ideeën . we komen zeker nog een keertje terug

  Marielle van Haaften Avatar Marielle van Haaften
  18 11 2020

  positive review  Super vriendelijke gezellige fotograaf, leuke studio met mooie achtergronden, was een fijne sfeer tijdens de shoot en de resultaten erg mooi. De meiden hebben het super leuk gehad bij Toos.

  Belinda Brunekreeft Avatar Belinda Brunekreeft
  12 11 2020

  positive review  Toos is een hele leuke, lieve spontane vrouw. Ze is erg professioneel in haar werk en heeft er plezier in dat straalt ze ook uit. Geeft goede tips en denkt graag mee met de ideeën! Zeker een aanrader!

  Arenda Joëlla Davina Avatar Arenda Joëlla Davina
  15 10 2020

  positive review  mijn dochter heeft daar een fotoshoot gedaan. Hele fijne ontspannen sfeer. Neemt echt de tijd er voor. En het resultaat is prachtig geworden.

  Regina de Beer Avatar Regina de Beer
  13 07 2020

  positive review  Dochterlief heeft samen met een vriendje een shoot gedaan op locatie. Omdat het voor haar de eerste keer was, was het best spannend maar Toos gaf goede aanwijzingen en zorgde ervoor dat ze helemaal op haar gemak was. Het resultaat was dan ook echt een succes!

  Eveline Hanemaaijer Avatar Eveline Hanemaaijer
  12 07 2020

  positive review  Een erg leuke en gezellige zwangerschaps shoot gehad bij Toos. De foto’s zijn heel erg mooi geworden. Toos heeft een groot diversiteit aan zwangerschapsjurken. Voor iedereen zit er wat bij. Toos is een gezellige lieve vrouw die van een shoot een feestje maakt 🥳🌸💗

  Mariska Marques Avatar Mariska Marques
  12 07 2020

  positive review  Toos is echt een lieve en spontane vrouw, die super mooie en professionele foto’s van goede kwaliteit maakt ! Wij komen regelmatig terug bij haar, want mijn kleine vent, vind het leuk om toos af en toe een beetje uit te dagen 😂 Maar, daar komen echt super leuke foto’s uit ook nog! Wij blijven vaste klant bij toos ❤️

  Yasmin Arabella Avatar Yasmin Arabella
  28 06 2020

  positive review  Foto’s laten maken bij Lieve Toos is echt iedere keer een feestje! Zelfs met een eigenwijze peuter puber heeft ze engelen geduld.. maar wat heeft ze genoten.. ♥️ Wij komen gauw terug, met broers..🥰

  Suusje Suus Avatar Suusje Suus
  27 06 2020

  positive review  mijn dochter Demy heeft bij Toos een waanzinnige toffe op het spoor shoot mogen doen, er zijn prachtige fotos uit deze shoot gekomen Toos is een rustige fotografe waarbij het model snel op zijn/haar gemak is, echt een aanrader dus Demy staat graag voor haar camera

  Linda Huis-Klaasse Avatar Linda Huis-Klaasse
  27 06 2020

  positive review  Mijn dochter heeft al 2 keer een fantastische fotoshoot gehad. Supermooie foto's en heel gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Karen De Jeu-de Hoog Avatar Karen De Jeu-de Hoog
  27 06 2020

  positive review  Wat een mooie foto's heeft ze van mijn prinsesje op locatie gemaakt! Ben er nog steeds heel blij mee ❤

  Tiny Schuman Avatar Tiny Schuman
  27 06 2020

  positive review  Zo ontzettend blij met de prachtige zwangerschapsreportage van Tochet! Een mooie herinnering aan mijn zwangerschap. Hele lieve vrouw die ook veel geduld had met onze dochter van bijna 2. Ze creëert een heerlijke ontspannen sfeer tijdens de shoot!

  Dilliana Storm-Valentijn Avatar Dilliana Storm-Valentijn
  20 02 2020

  positive review  Mooie en professionele foto's

  Kevin Kev Avatar Kevin Kev
  19 02 2020

  positive review  Wat een fijne zwangerschap shoot heb ik gehad bij Toos. Wat een lieve vrouw! Ik voelde me erg op mijn gemak. De foto’s zijn echt prachtig geworden! Echt een aanrader!

  Wendy Wendela Avatar Wendy Wendela
  12 01 2020