Zwangerschap en Newborn

Zwangerschapshoot

Wat is dat mooi om een zwangerschap vast te leggen.
Dit kan bij jullie thuis genoemd Life style of bij mij thuis in mijn studio.

Het mooie van thuis is dat je lekker ontspannen bent in je eigen omgeving en ik leg de kinderkamer ook voor je vast in een mooie jurk,
alleen of samen met je man en-of kind(eren).

Voor een shoot bij mij in de studio mag je 2 jurken kiezen die je mooi vind.
Maar lekker cool in je eigen kleding of met je gezin kan ook.

Ik heb diverse buttons gemaakt voor iedeën.

 

Newborn Lifestyle

 

Een van de meest bijzondere momenten in je leven is het krijgen van een kindje.
Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen door middel van pure newborn foto’s bij jullie thuis.

 

Bij deze lifestyle shoot draait het echt om het gezin en de kleine samen. Tijdens de sessie kom ik bij jullie thuis. Op een ongedwongen manier leg ik jullie liefde vast en fotografeer ik jullie als gezin, maar ook met broertjes/zusjes samen, ouders met de kleine, en de kleine alleen in huiselijke sfeer en de kleine details als dat fijne mondje, wiebelteentjes en al die grappige gezichtjes die een baby al kan trekken.

Leuke ruimtes om hiervoor te gebruiken zijn de babykamer of jullie slaapkamer. Het word minder ‘geposeerd’ en lekker losjes. Voor deze foto’s is het juist leuk om eigen spulletjes van de baby te gebruiken. 

Ik houd het zo natuurlijk mogelijk en ik leg jullie kleintje het liefst vast in de normale omgeving en condities. Mijn stijl is zo puur mogelijk. 

Eigenlijk hoeven jullie alleen maar te genieten van elkaar en van het moment!

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com

error: