Familie en Gezin

Gezinsshoot

Bent u opzoek naar een gezinsreportage met prachtige portret foto`s van u en uw kinderen? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres. Je gezin is waarschijnlijk een van de belangrijkste onderdelen in je leven. Het is daarom fijn om je gezin mooi vastgelegd te hebben.

De foto`s worden gemaakt op een locatie naar keuze. Dit kan een buiten locatie zijn of gewoon bij u thuis. Ik zie de kinderen het liefst in een omgeving waar zij zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn. In een speelse en ongedwongen sfeer probeer ik mooie spontane foto` s te maken. 

Voor een mooi resultaat hoeft een kind niet altijd te glimlachen naar de camera. Ik houdt van spontane foto`s en zo min mogelijk geposeerd.

Met jonge kinderen kan het heel erg leuk zijn om een bal o.i.d. mee  te nemen naar de shoot, op deze manier heerst er vaak al een relaxte en ontspannen sfeer. De shoot duurt gemiddeld 60 minuten tot 1,5 uur.

Gezinsshoots zijn voor gezinnen/families van 4 tot 10 personen. U kunt ook samen met een ander gezin een fotoshoot laten maken. Leuk idee om opa en oma te verassen met foto’s van alle kinderen en kleinkinderen. Uiteraard maak ik ook foto’s van de gezinnen apart en de personen individueel. Soms nog wel meer als er makkelijk geposeerd wordt. 

 

Groep- en of familieshoot

Een mooie foto van de hele familie of van je hele vriendengroep aan de muur, wie wil dat nou niet? De Groep- en/of Familieshoot is een ongedwongen shoot, waarbij je zelf de locatie uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie plek waar jouw groep een speciale herinnering aan heeft!

 

Tijdens een familie shoot worden er foto`s gemaakt van de hele familie, van de gezinnen apart en van de neefjes en nichtjes samen. 

Wilt u ook foto`s van broertjes en zusjes samen dan raad ik u aan om een gezinsshoots te boeken, vanwege het grote aantal personen bij een familie shoot is er geen tijd om apart broertjes en zusjes vast te leggen.

De shoot duurt gemiddeld 60 minuten tot 1,5 uur op basis van 8 – 12 personen.

 

Wat trekken we aan?

Bij een groep, familie of gezinsshoot is het mooi als de kleding qua kleuren op elkaar af zijn gestemd, bijvoorbeeld allemaal felle kleuren of juist pasteltinten. Drukke prints leiden vaak af.

Samen zorgen we voor mooie en spontane beelden.

 

 

Generatie
Generatie foto

Generatie – familie Portret

 


 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com

error: